Dokładnie jak piszesz wszystko zależy od montażu. Jeżeli "pan Heniu" nie ma prasy tylko wybija łożysko np młotkiem to wiadomo, że nie zrobi tego dobrze. Firma tez ma tu wiele do powiedzenia chociaż wiadomo jak to jest można kupić tanie łożysko i wytrzyma więcej. Ogólnie jeżeli chcesz wydać troszkę wiecej PLN to możesz kupic razem z piastą. W moim przypadku wymieniłem same łożyska i już naśmigałem ok 50 kkm i jak na razie cisza.
[O1] LOGI - prośba a analize
Zwiń
X
-
[O1] LOGI - prośba a analize
Witam
mam prośbę o analizę Logów, grupu 03, 08, 11,
Robiłem test w marcu, i wyszło że przepływka szwankuje
tabela jest tutaj:
zrobiłem Log dzisiaj, jakieś 2 tyg temu wymieniłem przepływkę i filtr powietrza i wydaje mi się ze nadal jest nie tak jak powinno być
Logi:
03
Log (2 - 003)
08
Log (0 - 008)
11
Log (1 - 011)
dzięki za każdą podpowiedz
:?
-
-
Zamieszczone przez lugabprzepływka, którą miałem wczesniej ma nr: 0 280 217 121
a przepływka, którą kupiłem od maciejek: 0 281 002 757
Zamieszczone przez lugabczy kwalifikuje się ponownie do wymiany???
W kolumnie po lewej masz wartości żądane 850mg/R, w kolumnie po prawej winny być min 850 a lepiej jak większe. U ciebie od 3300obr przepływka już sobie nie radzi.
Komentarz
-
-
Niestety nie mam skąd podmienić przepływki
Ciężko znaleźć kogoś z tym samym silnikiem w Irlandii :?
a może być przepływka z jakiegoś innego silnika??, mam znajomego na szrocie, może by udostępnił na chwile jakąś sztukę.
Możliwe że nowa przepływka nie wyrabia??, może być tego jakaś inna przyczyna??
[ Dodano: Sro 05 Maj, 10 13:04 ]
P.S.
cysterniarz, dzięki kolejny raz za pomoc
Komentarz
-
-
lugab, no może się zdarzyć, że nowa przepływka niewyrabia, przeważnie ma to miejsce w zamiennikach ale mogłeś mieć też niefart i trafić właśnie na bubla. Kolega też brał do seata 2 z aso bo pierwsza nie banglała.
Sprawdż może jeszcze wtyczkę, napięcia ale wydaje mi się że wtedy byłaby dyskoteka w całym zakresie obrotów a tu do 3300 jest ok (ale imo mogłoby być więcej).
Zamieszczone przez lugaba może być przepływka z jakiegoś innego silnika??,
Komentarz
-
Komentarz